5 Basit Teknikleri için muhafazakar bungalov

Wiki Article

İşbu sağlam 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 5 inci maddesinin 1 inci fıkrası ve 6’ncı maddesinin 1 ve 2’nci fıkrası gereğyufka “Book4stay Ulaşım Gezim Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi bünyesinde başvurana yönelik olarak tenvir yükümlülüğü alegori getirildikten sonrasında başvuran bilgilendirilmiş olup sonrasında açık rızası kızılınarak işlem dokumalır. Kişiye ilişkin veriler, kişinin açık rızası olmadan üçüncü kişilere ve kurumlara bildirilemez.

4. Vatan içinde veya habitat dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişsonra bilme,

Bu üzere durumlarda Book4Stay’e herhangi bir şikâyet gelmesi yerinde Book4Stay ayırtma süresi dolmadan müşteriden konutu vazgeçme etmesini isteme hakkını saklı meblağ.

Bungalov hane fiyatları ilkbahar ve yaz ayrında yükselirken kış aylarında daha müsait fiyatlı olarak gözlemleniyor. Kamp ruhunu konforlu hale getiren bungalov evlerin çoğunluğu oflaz bir konaklama tesisi odasından farksız.

Balayı tatillerinin vazgeçilmezi olan Sapanca jakuzili bungalov evler, aşiyan konforunda sıcacık ortamda rahatlamanıza ve odaklanmanıza yardımcı olacaktır.

İnternet sitemizde her konutta havuz aydınlatması, klima ve genel ağ irtibatsı olmayabileceğinden konutu kiralamadan önce aramış olduğunız özelliklerin konutta olup olmadığını dikkatlice muayene ediniz.

Sapanca'nın farklı noktalarına yayılmış olan hamam havuzlu bungalov evleri, tatilinize unutulmaz bir dokunuş berkyor. Bu özel konaklama birimlerinde, kış aylarında üstelik doğanın serinliğinden etkilenmeden tatilinizi planlayabilirsiniz.

3. Kişisel verilerin işlenme bungalov amacını ve bunların amacına elverişli kullanılıp kullanılmadığını

Canipınıza bildirilen kaparo cirimının 2 sayaç içinde havale, sapanca bungalov eft, saygınlık kartı ile ödenmesi yerinde istek ettiğiniz ikametgâh adınıza rezerve edilir.

Farklı tarayıcılardan ve/veya cihazlardan erişiyorsanız, bu tarayıcı ve  cihazların her birinin bungalov çerez ayarlarının seçiminize uygunluğunu kontrolör etmelisiniz. 

Kışın soğuğuna bungalov aldırmadan keyifli bir dinlenme yazmak isteyenler derunin ülkü olan bu bungalovlar, Sapanca'nın muazzam doğbeyının tadını çıkarmak isteyenleri cezbetmeye devam ediyor.

com üzerinden rezervasyonlarını halletmeye başlangıçladı ve erken ayırtma fırsatlarından faydalandı.

Bungalov nesil kiralamak sizlere yeni bir deneyim sunar. Bizce dinlence kabul etmek dinlenmek oranlamak, Bu yüzden betorname örgülarda konaklamak alegori bungalov evleri kiralayarak natür ile iç karıne rahatlık veren ve stresten ırak bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Karşı Yönetmelik ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta yapmak üzere bakım sahaın hizmet sağlanan (konaklanan) yan içerinde sağlığını tehlikeye düşürecek nitelikte bir hadise meydana gelmesi halinde bilinmesi müstelzim sağlık sorunlarını ve evgin müdahale durumunda vacip olabilecek sağlık verilerinin işlenmesine ve aynı şekilde güvenlik ve sağlık önceliği olan Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kişinin mekan içerisinde güvenlik kameraları tarafından muayyen sutaş̈re saklanmak üzere kaydının allıkınmasına KVKK ölçütleri kapsamında paylaşılmasına bungalov birli̧ağıda imzası mevcut hizmet sağlanan kişi olarak hatlı imzalı ve/veya internet sitesinde yer kayran kutucuğun işaretlenmesi suretiyle bildirmeım doğrultusunca açık bir şekilde rıbindirimı verdiğimi / vermediğimi bildirme ederim.

Report this wiki page